Návody
CrushGrind®
je keramický mlecí mechanismus, který je v době dodání k zákazníkovi nastaven na základní větší hrubost. Mlýnek se vždy volně protáčí. To je v pořádku. Před vsypáním pepře či soli se musí mechanika vždy volně protáčet. V opačném případě, kdy se keramické části dotýkají horzí reálně poškození mlecích částí! Po vsypání produktu, otáčivým pohybem po směru chodu hodinových ručiček zjistíte aktuálně nastavenou hrubost. Hrubost mletí následně můžete upravovat otáčením šedé části na spodu mlýnku . Utahováním po směru chodu hodinových ručiček dosahujeme jemnějšího mletí. Aretace hrubosti mletí má celkem 14 kroků. Celkovou výšku mlýnku při výrobě lze upravit zkrácením nezerové tyčky mlecího mechanismu, či naopak prodloužením dřevěné vrchní otočné části mlýnku.
V případě nejasností týkající se technických částí výroby mne neváhejte kontaktovat.
Video návod naleznete v odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=ikQCc5JD0wk
MINI
CrushGrind - Diamond - 135-470mm
CrushGrind Coffee
CrushGrind Barista small